Conferința are loc pe 3 martie 2018, de la 10:00 la 15:00 la Hotel Double Tree by Hilton, București.

De ce este bine participi la această conferință?

  • Ca să descoperi cum funcționează creierul nostru și cum luăm deciziile
  • Ca să afli cum să utilizezi cele mai recente tehnici din neuroștiințe pentru a-ți stabili corect obiectivele și a pune în practică planurile de acțiune necesare pentru a le îndeplini
  • Ca să înveți tips & tricks cu efect imediat

La sfârșitul acestei conferințe vei reuși să:

  • Descoperi propriile căi de a-ți stabili obiectivele în modul cel mai potrivit pentru tine.
  • Determini ce principii poți să aplici pentru a obține rezultatele dorite pentru viața și obiectivele tale
  • Afli cum poți să îți accesezi întregul potențial și resursele interne (încrederea în sine, creativitatea, inovația etc.)
  • Să-ți identifici punctele forte, să le multiplici și să le folosești în mod natural și firesc

Programul conferinței

09:30 – 10:00  Înregistrare și welcome coffee

10:00 – 12:00  Prima parte a conferinței susținută de   Teodora Pohoață

12:00 – 12:30   Pauză de networking

12:30 – 14:30   A doua parte a conferinței susținută de Elena Badea

14:30 – 14:45   Pauză de networking

14:45 – 15:00   Wrap up și feedback cu toți participanții

Câteva cuvinte despre traineri

Invitată specială Elena Badea

Este pasionată de NLP,  ține cursuri de psihologia vânzării și psihologia leadershipului. În anul 2016 a făcut pasul în antreprenoriat, după ce timp de 15 ani a condus departamentul de Marketing și Business Development al unei importante companii multinaționale din România.

 

Publică frecvent articole în presa centrală din România și este invitată ca vorbitor la numeroase conferințe naționale pe teme actuale de marketing și business development.

A coordonat 43 de cercetări privind mediul de business și antreprenorial din România și s-a implicat în programe de formare și coaching pentru manageri și oameni de afaceri, dar și în proiecte de responsabilitate socială și educație.

Teodora Pohoață

Este Master în Programare Neurolingvistica (NLP) si Coach NLP Certificat atât de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări), cât și cu triplă certificare internațională de la: Society of NLP (SUA), International Association of NLP (IANLP – Elvetia) și International Association of NLP Institutes (IN – Germania), cu peste 6 ani de studii certificate în domeniul dezvoltării personale.

De asemenea, ea aduce plusvaloare pentru clienții săi de Coaching datorită experienței de peste 23 de ani ca Marketer, Director de Marketing și coordonator de echipe interdepartamentale de peste 150 de persoane din companii multinaționale și românești de telecom și IT: Connex / Vodafone, UPC, Dial Telecom și Star Storage, unde a creat și a coordonat implementarea programelor de Loializare și Retenție a clienților, de self-care, de PR etc.

Pentru detalii și înscrieri, vă invităm să accesați: http://www.doctormarketing.ro/formular/

Teodora Pohoață și invitata specială Elena Badea vă invită la Conferința de dezvoltare personală Obiectivele ca vacanță - Călătoria și Destinația