coaching♦ Echilibrul dintre viata profesionala si cea personala nu mai trebuie sa fie o himera, ci este posibil sa fie atins si este doar la o decizie distanta.
♦ Suntem aici sa va ghidam si sa va asistam in descoperirea propriilor solutii si conceperea propriilor actiuni pentru a va indeplini toate visele si obiectivele si a va folosi la maxim potentialul.
♦ Si pentru ca sa va simtiti in siguranta si sa apreciati conform propriilor standarde, convingeri si valori daca sesiunile de Coaching va pot ajuta pentru indeplinirea obiectivelor profesionale si personale, va oferim PRIMA SEDINTA DE COACHING GRATUITA.

Pentru mai multe detalii si obtinerea unei programari, va rugam sa ne contactati la info@doctormarketing.ro.

Beneficiile oferite prin Coaching NLP (NeuroLinguistic Programming)

√ Preluati controlul asupra propriei vietii prin stabilirea de obiective clare insotite de planuri de actiune concrete pentru obtinerea de rezultate rapide
√ Va accesati rapid resursele interne (incredere in sine, creativitate, inovatie, intuitie etc) si tot potentialul intern necesar indeplinirii obiectivelor pe care vi le-ati propus
√ Va optimizati procesul de luare a deciziilor importante pentru viata dumneavoastra, astfel incat sa vi le insusiti pe deplin, conform propriului sistem intern de convingeri si valori, pentru a le putea pune usor in practica
√ Va imbunatatiti semnificativ calitatea comunicarii cu ceilalti, pentru a ajunge la relatii armonioase in viata dumneavoastra, fara conflicte interne si externe
√ Ajungeti la echilibru intre viata personala si cea profesionala, alocand in mod optim resursele necesare, inclusiv cele de timp, pentru a trai o viata fericita.

Programe pentru companii

1. Programe de Coaching individuale pentru angajatii companiei

Fii numarul 1!

Vrei sa defii un leader mai bun si sa te bucuri in acelasi timp de echilibru intre viata profesionala si cea personala?

Alege sa fi un campion!

Trimite-ne un email la info@doctormarketing.ro si solicita o programare pentru o sedinta de coaching GRATUITA! Sau ajuta-ti un prieten si recomanda-i sa ne contacteze.

Ai o fobie?

Contacteaza-ne la info@doctormarketing.ro si te putem ajuta sa ti-o atenuezi semnificativ sau chiar sa scapi de ea DEFINITIV!

2. Programe de dezvoltare personala de grup

Atelier de dezvoltare personala “Descopera armonia din viata ta”

Durata atelier: 2 ore / sesiune
Numar participanti: minim 5 – maxim 10
Format: 1 sesiune / saptamana timp de 3 saptamani

Screen-Shot-2015-12-08-at-01.11

Articole relevante