Teodora Pohoață și Elena Badea vă invită la
Conferința de dezvoltare personală

Obiectivele ca vacanță – Călătoria și Destinația

3 martie 2018, de la 10:00 la 15:00
Hotel Double Tree by Hilton, București

De ce este bine participi la aceasta conferință?

  • Ca să descoperi cum funcționează creierul nostru și cum luăm deciziile
  • Ca să afli cum să utilizezi cele mai recente tehnici din neuroștiințe pentru a-ți stabili corect obiectivele și a pune în practică planurile de acțiune necesare pentru a le îndeplini
  • Ca să înveți tips & tricks cu efect imediat

La sfârșitul acestei conferințe vei reuși să:

  • Descoperi propriile căi de a-ți stabili obiectivele în modul cel mai potrivit pentru tine.
  • Determini ce principii poți să aplici pentru a obține rezultatele dorite pentru viața și obiectivele tale
  • Afli cum poți să îți accesezi întregul potențial și resursele interne (încrederea în sine, creativitatea, inovația etc.)
  • Să-ți identifici punctele forte, să le multiplici și să le folosești în mod natural și firesc

Programul conferinței

09:30 – 10:00  Înregistrare și welcome coffee
10:00 – 12:00  Prima parte a conferinței susținută de Teodora Pohoață
12:00 – 12:30  Pauză de networking
12:30 – 14:30  A doua parte a conferinței susținută de Teodora Pohoață și Elena Badea
14:30 – 14:45  Pauză de networking
14:45 – 15:00  Wrap up și feedback cu toți participanții

Câteva cuvinte despre traineri

Picture1Invitată specială Elena Badea

Este pasionată de NLP,  ține cursuri de psihologia vânzării și psihologia leadershipului. În anul 2016 a făcut pasul în antreprenoriat, după ce timp de 15 ani a condus departamentul de Marketing și Business Development al unei importante companii multinaționale din România.

Publică frecvent articole în presa centrală din România și este invitată ca vorbitor la numeroase conferințe naționale pe teme actuale de marketing și business development.

A coordonat 43 de cercetări privind mediul de business și antreprenorial din România și s-a implicat în programe de formare și coaching pentru manageri și oameni de afaceri, dar și în proiecte de responsabilitate socială și educație.

Teodora Pohoață

Teodora Pohoață este Master în Programare Neurolingvistica (NLP) si Coach NLP Certificat atât de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări), cât și cu triplă certificare internațională de la: Society of NLP (SUA), International Association of NLP (IANLP – Elvetia) și International Association of NLP Institutes (IN – Germania), cu peste 6 ani de studii certificate în domeniul dezvoltării personale.

De asemenea, ea aduce plusvaloare pentru clienții săi de Coaching datorită experienței de peste 23 de ani ca Marketer, Director de Marketing și coordonator de echipe interdepartamentale de peste 150 de persoane din companii multinaționale și românești de telecom și IT: Connex / Vodafone, UPC, Dial Telecom și Star Storage, unde a creat și a coordonat implementarea programelor de Loializare și Retenție a clienților, de self-care, de PR etc.

Ce trebuie sa faci?

1. Plateste taxa de participare:

300 RON / persoană (firma organizatoare nu este plătitor de TVA)

Achita online

 

2. Completeaza formularul

A se completa folosind un formular pentru fiecare persoană

 Persoana fizica Persoana juridica

Nume*

Prenume*

Email contact*

Telefon contact*

Campurile marcare cu * sunt obligatorii.

După primirea formularului de înscriere completat, se vor trimite participanţilor înregistraţi, prin email, factura cu contravaloarea taxei de participare, urmând ca plata să se efectueze conform indicaţiilor de pe factură. Menţionăm că prin completarea acestui formular, vă asumaţi obligaţia de a respecta termenii şi condiţiile din prezentul document privind anularea participării şi termenele de plată.

Informaţii administrative

Taxa de participare prevăzuta în Formularul de înscriere include participarea la prezentări, conform orarului anuntat si acceptat in prealabil.

Înscriere

Plata integrală este obligatorie înainte de data evenimentului şi poate fi efectuată prin virament bancar. De asemenea, puteţi efectua plata online accesând linkul: Plateste online. Înscrierea se consideră efectuată prin trimiterea prezentului formular completat pe adresa info@doctormarketing.ro sau prin completarea datelor pe site accesând link-ul de mai jos: http://www.doctormarketing.ro/formular/

Anularea participării

Anularea participării se va primi în scris cu o săptămână în avans faţă de data la care are loc evenimentul şi va fi penalizată prin costuri administrative de 20%. În cazul anulărilor care intervin după această dată, veţi fi răspunzători pentru plata taxei totale de participare la eveniment. Un delegat înlocuitor va fi acceptat oricând, cu rugămintea să anunţaţi organizatorii în prealabil.

Transport şi cazare

Formalităţile şi plata legate de transport şi cazare cad în sarcina exclusivă a delegaţilor.

Derularea evenimentului

Evenimentul se va desfăşura preponderent în limba romană. La cerere, participantii vor putea primi slide-urile prezentarii, prin email, dupa derularea sesiunii.

Termeni şi condiţii

Firma organizatoare îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba conţinutul programului, locul de desfăşurare şi/sau vorbitorii, în cazul unor situaţii neprevăzute. În cazul foarte puțin probabil în care vor avea loc situaţii neprevăzute neplăcute şi, din motive independente de voinţa organizatorilor, evenimentul este anulat, se vor depune toate eforturile pentru a îl reprograma, dar firmele organizatoare nu vor fi ţinute răspunzătoare pentru orice costuri înregistrate de către delegaţi în legătură cu participarea lor. Delegaţii vor fi anunţaţi cu privire la orice schimbări importante. Acest acord este guvernat de legea română. Prin depunerea acestui formular, confirmaţi că aţi citit şi că sunteţi de acord cu termenii si condiţiile contractului privind conferinţa.

Doctor Marketing SRL

Mihaela Gego
Telefon: 0726.140.502
Email: mihaela.gego@doctormarketing.ro
Site: www.doctormarketing.ro

Valoria Business Solutions SRL

Gabriela Streza
Telefon: 0725.809.423
Email: gabriela.streza@valoria.ro
Site: www.valoria.ro

Copyright © 2018 www.doctormarketing.ro. Toate drepturile rezervate.